terrassebelysning inspirasjon

Terrasse inspirasjon-Terrass-og hagebelysning

Terrasse, og hagebelysning skaper en magisk atmosfære. Det kan også gjøre til at lange, varme kvelder blir ekstra hyggelige. La deg inspirere av våre forslag til hvordan du på en enkel og rimelig måte kan endre balkongen eller hagen din. Hvilke lamper og belysningstilbehør som skal velges ? Vi vil jo skape en koselig  atmosfære på vår- og sommerkvelder. I dagens innlegg finner du mye terrasse inspirasjon.  Sjekk her våre gode ideer!Dette er temaet for i dag. Gjør deg klar! Nå tar vi en belysningstur!

Trenger vi terrassebelysning – eller balkongbelysning? Terrasse inspirasjon

terrassebelysning

Nå kan vi glede oss over varme kvelder, og det er best å tilbringe tid utendørs. De som har balkong, terrasse eller hage har mange alternativer for å belyse disse flotte stedene.

Hvis du mangler inspirasjon, så presenterer vi her noen ideer for å gjøre det estetisk og visuelt attraktivt. Selvfølgelig finnes det mange flere løsninger, men disse forslagene skal tilfredsstille  de mest krevende.

De beste ideene for Terrasse- og hagebelysning- terrasse inspirasjon

terrassebelysning

Papirlykter har helt nylig blitt så populære. Dette er ikke overraskende, fordi de settes eller henges opp i de grønne arealene. De ser virkelig magisk ut og definitivt vil endre alt fra en liten balkong til en stor hage. De er helt perfekte til en hagefest midt i sommer. Papirlykter hjelper å skape en hyggelig atmosfære og gir en fantastisk effekt. Det  gjør at balkongen eller terrassen kan pyntes i flere stiler – fra minimalistisk til rustikk. Deres ekstra fordel er en lav pris. Anbefales!

LED -lyslenke lamper ser også bra ut og kan være en pen dekorasjon på bordet. Disse gir en moderne og original effekt. I tillegg kan de plasseres hvor som helst i hagen eller på terrassen. Mange lader batteriene med strøm om dagen.  Men hvis vi velger å ordne belysning  på terrassen eller balkongen  så kan vi ta til vurdering  en lampe som er kanskje mer av tradisjonell  type. Selvfølgelig et stort og solid lampe vil være en god løsning for deg som spesielt liker å lese i ute i friluft. Da er det behov for en lampe som først og fremst gir et godt lys, og ikke bare er et pynt. En god leselampe burde også tilfredstille behov til alle de som har sitt  «hjemmekontor» på balkongen.

Hagebelysning- interessante ideer

Hvis vi leter etter noe originalt innen belysning og tenker mye på om belysning som gir en unik lys, kan vi ta til vurdering også litt andre ting. Belysning med lysretning rettet mot blomsterpotter eller trær er ikke så populære lengre, men de kan vise blomster og annen dekorasjon helt frem og på en unik måte.  I tillegg er det også selvfølgelig et ekstra lyskilde, men de er mer dekorative enn funkjonelle i motsetning til en utelampe på veggen.

utelampe

Vi håper på at alle kan velge noe som ville passe dem best ut ifra våre forslag.  Det er verdt å ta det til vurdering og  å velge riktig en til vår terrasse- eller hagebelysning  fordi vi  tilbringer mye tid om sommeren i våre hager. Det er tid der vi nyter varme kvelder i en unik atmosfære. Selfølgelig vil vi ha belysning som skaper en uforglemmelig kveld med god stemmning . Sjekk ut vår terrasse inspirasjon nedenfor:

belysning terrasse inspirasjon
belysning terrasse inspirasjon

Lykter– terrasse inspirasjon

lykter til hagen- Terrasse inspirasjon

Hvis du ikke er her for av en lektrisk belysning på romantiske kvelder i din balkongen, terrassen eller hagen, da kan du velge noe mer vintage. Ta tak i de nydelige og tidsløse lykter og sett stearinlys opp i dem. Vi garanterer at effekten du får blir helt strålende! I tillegg vil flere lykter som er satt sammen ikke bare se bra ut etter at det er mørkt ute, men også om dagen.

Lanterne og  lykt  gir naturlig lys på balkongen og samtidig er veldig stilig, særlig når vi mikser dem sammen.

Lykter er gir naturlig lys på balkongen

snygg-mysig-balkong

Lyktene i seg selv finnes i mange varianter, materialer og farger. Og ikke minst passer lyktene til et arrangement. Sånne lykter kan fritt plasseres hvor det måtte være på terrassen eller på balkongen fordi de passer selv til i den enkleste terrasse. Så absolutt,  det ser strålende ut med enkle men elegante lykter laget i skinnende stål og glass. Det er du som er designeren i den hage. Som oftest kan mam velge lykter i stål eller i tre og det tilpasser man til denne bestemte uteplassen. Men har kan ikke noe gå feil! Sett i vei og start å  eksperimentere med innrending på terrassen din! Vi er sikkert på at det kan gi deg mye glede og ikke minst fantastiske resultater.

Lanterner skaper en lekker effekt. Og vil er så glad i levende lys. De har ofte en robust design. Lanterner gis oss levende lys. Man må selvfølgelig være forsiktig ved bruk av levende lys i ikke det i nærheten av brannfarlig stoff. Men lamper er sikret og er trygge i bruk. Stearinlyset er plassert bak selve glasset og hele lampen er på et spesielt stativ. Her er det ikke mulig for at  uønsket materiale kommer i  kontakt med flammen.

Minimalistiske lyspærer

terrassebelysning- terrasse inspirasjon

Som sånn vi har nevnt tidligere så er lyslenker en utrolig god ide og et godt valg for en terrassebelysning. Vi må bare være obs på at lenken må være festet ordtlig. Her kan det brukes diverse lyskilder. Du kan velge enten individuelle lyskilder eller flere  av dem. Det er verdt å berike våre lamper men en ekstra lampeskjerm om det er mulig. De finnes i flere varianter og stiler. Så alle alternativer ser bra ut og passer  godt både til familieselskaper og eller en vanlig sommer kveld.

Du kan også henge en lyslenke  med store lyspærer rett under taket på veranda. Det er bare å feste ledningen eller henge det. Det vil se ut som et kjede med flott lys. Hvis det ikke lar seg gjøre så kan også lyslenken henges på gjerde eller rekkvert , noe som vil se like mye spennede ut.

Juletre lys kan også se interessant ut. Vi kan henge de mange steder og det skaper uforglemmelig stemning.

Romantisk LED-lyslenke

bygge balkong

Hvis du ønsker deg en annen løsning og vil helst ikke bruke vanlige lysparer så kan vi komme med et forslag. Hva tenker du om LED-lyslenke? De gir et delikat og vakkert lys. Du kan mikse de i forskjellige farger. Så alle finner noe etter sin smak. Den type lys ser fantastisk ut både om kvelden og på dagtid.

Uansett hvilken type balkongbelysning vi velger, må vi ta forholdsregler og  beskytte alle strømkilder. Og med tanke på sikkerthet er det lurt å ta hensyn til andre beboere da de ikke nødvendivis har samme smak når det gjelder utebelysning. Selvfølgelig det eneste unntakket er juletiden hvor vi pyter som bare det båte ute og inne. På denne unike tiden har vi anledning til å dekorere balkongen med julelys som vil være synlige på lang avstand.

Liker du ideene våre? Eller har du  kanskje funnet noe nyttig her og kommer til velge en lampe for din terrasse? Del bilder av din egen terrasse inspirasjon med oss!

Leave a Comment