Barne lampe

Barnelampe – hvordan velge den?

Hvorfor er det verdt å ha barnelampe?

Lampe til barnerom brukes spesielt til å forsiktig belyse et rom. Utvilsomt er litt eldre barn som regel redd for mørket, og som det er vitenskapelig bevist, kan det å sovne i det myke lyset i riktig farge gjøre søvnen mye mer behagelig (en periode med økt frykt faller vanligvis om 3-4 år). Dermed er nattbordlampen til barnerommet et objekt som vil være spesielt nyttig for moren i de første årene av barnets liv, faktisk fra han ble født til den tidlige skolealderen.

Hva lampe for babyer?

Barnelampe i begynnelsen er å tjene flere foreldre som om natten mater eller skifter småbarn. For hardt lys kan våkne og skremme et barn, mens en myk skumring er ment å muliggjøre omsorg for et spedbarn. Derfor vil vegglamper eller kontaktlamper fungere best. Du kan også tenke mer fremover, det vil si en frittstående lampe (oftere på ladeputen), som du fritt kan flytte eller ta. Lamper til babyer skal ikke kaste urovekkende skygger, så det er bedre å unngå de med en projektor.

praktisk barnelampe

Barnelampe ikke bare for de yngste!

Barnas nattbordlampe, i motsetning til utseendet, er ikke bare en hjelp for barn. Først av alt er det å tjene husstandens medlemmer. Når du reiser opp til smårollingen vår midt på natten, vil lampens svake lys være perfekt for å ikke vekke de andre menneskene som sover i huset eller vekke årvåkenhet hos husdyr, som igjen kan flytte hele huset. En ekstra fordel er sikkerhet – foreldre og barn. Du kan enkelt kikke inn i rommet og sjekke hvordan smårollingen vår sover og om noe mangler, men fremfor alt lyset fra lampen til barnerom er mindre skarpt og vil ikke være et problem for øynene våre som er vant til nattens mørke, eller øynene til barnet vårt. Det er det perfekte kompromisset mellom synlighet og fullstendig ikke-vekking av barnet.

Leselampe til barnerom

Når et barn begynner å lese bøkene med interesse og deretter lese, er det nødvendig å skifte belysning. Lampe til barn må gi mye lys slik at smårollingene anstrenger øynene. I dette tilfellet er stående modeller med en justerbar arm som kan vippes ved å rette en lysstråle mot en bok, perfekte. Begynnelsen på å lære å lese et barn er en veldig god tid å kjøpe en original og interessant hylle for barnebøker. En barnelampe med justerbart lys er også en god idé. Modeller av denne typen kan også brukes på dagtid, og plasser dem på skrivebordet når du tegner eller gjør lekser.

funksjonell belysning for barnets rom

Leave a Comment